Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με τον γιο τους θα περάσουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα.
Το περασμένο Νοέμβριο η καλλονή σύντροφος του τραγουδιστή έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Όπως ανακοίνωσε από νωρίς το ζευγάρι ο μικρός θα πάρει το όνομα Βασίλης, από τον πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ANT1 ανέφερε χαρακτηριστικά για την επιτυχία του και την προσωπική του ευτυχία: «Είχα κάποια όνειρα, όταν ήμουν μικρός, αλλά δεν περίμενα αυτό που ζω. Ευχαριστώ τον Θεό γι΄αυτά τα δώρα που μου δίνει και την αγάπη του κόσμου. Προσπαθώ να τα κάνω όλα, όταν υπάρχει αγάπη και ομόνοια με την οικογένεια μου βρίσκουμε λύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Η Αλεξάνδρα Νίκα τους τελευταίους μήνες έχει αφοσιωθεί απόλυτα στον γιο της. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram σήμερα Δευτέρα 14 Απριλίου η σύντροφος του τραγουδιστής μοιράστηκε νέα τρυφερά στιγμιότυπα με τον γιο της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ