Site icon TLIFE

Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η 25χρονη καλλονή σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Αλεξάνδρα Νίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα». Η καλλονή σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει αγοράκι.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις πρώτες κοινές εμφανίσεις στις αρχές του 2023, ενώ το περσινό καλοκαίρι οι δυο τους είχαν απολαύσει τις πρώτες τους διακοπές στην Κεφαλονιά.

Λίγα λεπτά μετά το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης, το TLIFE επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός, ωστόσο φάνηκε να ενοχλείται με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του – Δες ΕΔΩ

Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Οι γονείς της παντρεύτηκαν προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ενώ εκείνη την εποχή έκαναν αίσθηση στους κοσμικούς κύκλους ως ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά νέα ζευγάρια των Αθηνών. Ο Γιώργος Νίκας είχε την ομώνυμη επιχείρηση μέχρι και το 2003 όπου την πούλησε.

Η 25χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι jet setter και όπως θα δεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. 

Η Αλεξάνδρα Νίκα θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και αναμφισβήτητα, πολλοί θα ζήλευαν την υπέροχη ζωή που κάνει!

Φωτογραφίες: instagram

© 2024 tlife.gr