Site icon TLIFE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μένει σπίτι και ανυπομονεί να επιστρέψει στα γυρίσματα του “Έρωτας Μετά”!

Πριν από δυο εβδομάδες περίπου βίωσε μια μεγάλη απώλεια χάνοντας τον πατέρα της και τώρα ενώ παραμένει σπίτι λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό, αποζητά με θέρμη να επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά της. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που μένει σπίτι , αλλά ανυπομονεί να τελειώσουν αυτές οι δύσκολες μέρες (εβδομάδες ακόμη) και να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Έρωτας Μετά».

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα που είχαν γίνει πριν από ένα περίπου μήνα και έγραψε χαρακτηριστικά. «Φωτογραφία που τραβήχτηκε ένα μήνα πριν στα γυρίσματα του «Έρωτας μετά». Μου έχουν λείψει τα γυρίσματα, οι συνάδελφοι, οι τεχνικοί και γενικά όλη η διαδικασία του γυρίσματος. Ανυπομονώ να ανανταμώσουμε σύντομα γεροί και δυνατοί και να συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε, τη δουλειά μας! Προς το παρόν καλημέρα από το σπίτι!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία από την καραντίνα στο σπίτι της, γράφοντας: Μένουμε σπίτι! Ξάπλα με τον Ορφέα κι έχουμε δει ταινίες καινούργιες, παλιές και πολύ Netflix!!Περνάμε τέλεια και προφυλάσσουμε την υγεία των συνάνθρωπων μας και τη δική μας βέβαια!».

Ενώ, δεν παρέλειψε, μετά τη μεγάλη απώλεια που είχε να στείλει ένα δικό της αισιόδοξο μήνυμα: «Η άνοιξη θα έρθει όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν». Η άνοιξη είναι άδω και είναι τόσο όμορφη…Η φετινή βέβαια μου έδειξε όχι την άνθιση, αλλά το τέλος, την απώλεια μιας και έφυγε ο αγαπημένος μου πατέρας. Σκάφτομαι ότι όπως στη φύση έτσι και στη ζωή όλα είναι κύκλος, γέννηση – ζωή – θάνατος. Και όσο και αν το τελευταίο είναι οδυνηρό, είναι ταυτόχρονα και το φυσιολογικό. (Αν βέβαια ολοκληρώσει η ζωή ένα μεγάλο κύκλο). Η φετινή άνοιξη, όμως, είναι πρωτόγνωρη και για όλους μας καθώς μας βρίσκει κλεισμένους στα σπίτια μας να βαλλόμαστε από έναν αόρατο ύπουλο εχθρό. Εύχομαι η επομένη μέρα που θα έρθει – όταν τελειώσει αυτό το τόσο σκληρό συμπαντικό μάθημα που καλούμαστε να πάρουμε- να μας βρει όλους υγιείς, δυνατούς και είθε καλυτέρους ανθρώπους. Προς το παρόν Μένουμε Σπίτι, διατηρούμε όσο μπορούμε το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ψυχραιμία μας και περιμένουμε τη μέρα που θα μπορούμε και πάλι ν’ αγκαλιαζόμαστε! Σας φιλώ!(από απόσταση, αλλά με αληθινή αγάπη!).

 

© 2024 tlife.gr