Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Στο πλευρό του αγαπημένου της Σωτήρη Χατζάκη, για το “Κόκκινο Ποτάμι”![pics]

Μια όμορφη εκδήλωση για το “Κόκκινο Ποτάμι” διοργανώθηκε προχθές στον Ιανό , με αφορμή την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη. Στην εκδήλωση βρέθηκε  ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης, οι συντελεστές και φυσικά οι πρωταγωνιστές!

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά του Alpha “Έρωτας μετά”. Η Αλεξάνδρα με chic look συνόδευσε στο event, τον αγαπημένο της Σωτήρη Χατζάκη, ο οποίος παίζει στη σειρά “Κόκκινο Ποτάμι” και ενσαρκώνει τον Ζαχάρωφ! To ζευγάρι είναι μαζί περίπου από τις αρχές του χρόνου και ο ένς ε΄χει βρει στον άλλο την αδελφή ψυχή! Οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια αλλά ο έρωτας του “χτύπησε την πόρτα” αργότερα και είναι και οι δυο απόλυτα ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη!

Η Αλεξάνδρα ήταν ιδιαίτερη κομψή με το μαύρο κοστούμι της που συνδύασε με λευκό πουκάμισo και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες!

Τόσο η γοητευτική ηθοποιός όσο και ο σύντροφός της ηθοποιός κα σκηνοθέτης προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ωστόσο έχουν δηλώσει και οι δύο πόσο καλά περνούν στη σχέση τους!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164