Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκλονίζει για την απώλεια του πατέρα της – «Με διέλυσε»

Για τον σύντροφό της, τον οποίο χαρακτήρισε «ιππότη» αλλά και την απώλεια του πατέρα της που της στοίχισε, μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου το πρωί της Κυριακής 9/6 στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυο στις 10».

«Είμαι βαθιά ρομαντική. Μπορώ να σου πω ότι περίμενα τον ιππότη σε άλογο. Ήρθε αλλά όχι σε άλογο! Ήταν αυτός που ονειρευόμουν. Βέβαια τρως κατραπακιές. Ένας ιππότης για μένα είναι ένας άνδρας με ισχυρή προσωπικότητα, έχει ευαισθησία, είναι γενναιόδωρος και δεν εννοώ χρηματικά αλλά στο αίσθημα, έχει ενσυναίσθηση.

Έχω την αίσθηση ότι με έχουν φοβηθεί οι άνδρες. Έχω υπάρξει βαθιά παρορμητική στη ζωή μου, γιατί είμαι και παρορμητικό ζώδιο και το έχω πληρώσει. Τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι και λίγο πριν πράξω! Στη δουλειά μου δεν ήμουν τόσο παρορμητική, στις σχέσεις μου ήμουν» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Ο θάνατος του μπαμπά μου με διέλυσε. Παίρνω δύναμη από τον εαυτό μου και από τη μαμά μου που είναι πολύ θετικός και δυνατός άνθρωπος. Είναι βράχος και ακόμα και όταν πέφτω είναι εκεί. Στον θάνατο του μπαμπά μου ήταν πολύ πιο δυνατή» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164