Θλίψη έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο ξαφνικός και άδικος θάνατος του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο νεαρός πιλότος ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην Ανδραβίδα.
Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το μεγάλο του όνειρο από μικρό παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος. Ένα όνειρο που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τους πάντες και ακόμα περισσότερο εκείνους που τον γνώριζαν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έχει επίσης καταγωγή από την Αρκαδία και μάλιστα ήταν συμμαθήτριά του.
Θέλοντας να εκφράσει τη θλίψη της γι’ αυτό το τραγικό γεγονός η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram,
«Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας, θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου, του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος. Κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ