Site icon TLIFE

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: «Λύγισε» μετά την κατάκτηση του χρυσού στους Παραολυμπιακούς – «Για μένα ήταν η τελευταία χρονιά»

Τη δική της ιστορία κατάφερε να γράψει το Σάββατο 8/9 η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κούρσα των 50 μέτρων ύπτιο και να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά της. Μετά το τέλος του αγώνα, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μίλησε στους δημοσιογράφους και χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της ανακοίνωσε ότι αυτή ήταν η τελευταία κούρσα της καριέρας της.

«Τι τέλος! Πραγματικά το έλεγα κάθε φορά αυτό και με το που έφτασε, δεν ξέρω, βάζω τα κλάματα και μόνο που το σκέφτομαι, ρε παιδιά! Το έχουμε παλέψει πάρα πολύ, έτυχαν τόσες αδικίες που έλεγα «είναι κρίμα». Κι όμως, λέγαμε ότι έχουμε ψυχή Μια ημέρα πριν η συναθλήτρια μου, ένας υπέροχος άνθρωπος, μου έδωσε ένα γούρι το οποίο για μένα μάλλον ήταν πραγματικά γούρι και πήραμε την πρώτη θέση», δήλωσε αρχικά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης΄.

«Για μένα ήταν η τελευταία χρονιά και ήθελα, δεν ξέρω… ότι καλύτερο» πρόσθεσε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ζητώντας συγνώμη.

«Ήθελα να τα δώσω όλα για όλα! Είχα ένα θέμα με τον πνεύμονα μου και σε όλα τα άλλα δεν μπορούσα να πάω καλά, δεν μπορούσα να μιλήσω για τίποτα», τόνισε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου για να καταλήξει:

«Έγραφαν ό,τι ήταν να γράψουν και έλεγα… ησυχία, στο τέλος θα δώσουμε ότι είναι να δώσουμε. Και το δώσαμε».

© 2024 tlife.gr