Η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου επεισοδίου της εκπομπής «Μαμά-δες» της ΕΡΤ αυτή την Κυριακή 9 Μαρτίου.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδεχτεί την φίλη της και επίσης ηθοποιό, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την μητρότητα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται από το Δελτίο Τύπου της εκπομπής της ΕΡΤ, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη φαίνεται ότι έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Στράτο Διακάκη, με τον οποίον παντρεύτηκαν το 2020 με πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους.
«Η παρουσιάστρια του επεισοδίου υποδέχεται τη φίλη της και ηθοποιό, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Συζητούν για τη μητρότητα, για την 5 ετών κόρη της Αλεξάνδρας, για το πώς είναι η καθημερινότητα ως single mum, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της» αναφέρει το Δελτίο Τύπου για τις «Μαμά-δες».
«Από την ώρα που ήρθε η Μάιρα, άλλαξαν τα θέλω μου όλα. Σκέφτομαι πάντα με γνώμονα την Μάιρα» αναφέρει η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη στο trailer που κυκλοφορεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ