Site icon TLIFE

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με την κόρη της και στέλνει το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες!

Μετά τις Αμερικανίδες σταρς του Hollywood πολλές ήταν και οι Ελληνίδες – διάσημες και μη – κυρίες που έσπευσαν να λάβουν μέρος στο νέο ασπρόμαυρο challenge του instagram.

Με σύνθημα “women supporting women”, ηθοποιοί, πολιτικοί, τραγουδίστριες και δημοσιογράφοι ανέβασαν black and white selfies με στόχο να περάσουν το μήνυμα για ενθάρρυνση και υποστήριξη από γυναίκα σε γυναίκα.

Τα timelines γέμισαν καλαίσθητες πόζες κυριών που προκλήθηκαν από φίλες τους, ώστε να δηλώσουν την στήριξή τους στη γυναίκα γενικά, καθώς και την εκτίμησή τους στις γυναίκες της δικής τους ζωής.

Με τη σειρά της, λοιπόν, στο #supportwomenchallenge συμμετείχε και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε αγκαλιά με την κόρη της. Η ηθοποιός έστειλε έτσι ένα πολύ δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

«Είσαι δυνατή. Ξεπερνάς τους φόβους σου. Δίνεις αγάπη. Αγκαλιάζεις. Μαθαίνεις. Είσαι όμορφη. Βοηθάς. Στηρίζεις. Υπάρχεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Δημιουργείς τη ζωή. Τρέφεις. Είσαι υπέροχη. Είσαι αναντικατάστατη. Είσαι Γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να κάνουμε. Και ακόμα καλύτερα αυτά που μπορούμε να κάνουμε είναι 10 φορές περισσότερα από αυτά που μπορεί να πιστεύουμε! Ας αγαπήσουμε πολύ η μια την άλλη, ας βοηθήσουμε η μια την άλλη, ας εμπιστευτούμε η μια την άλλη» έγραψε χαρακτηριστικά.

© 2024 tlife.gr