Αλέξανδρος Κοψιάλης – Φειδίας: Αντιδράσεις στο διαδίκτυο με το βίντεο που δίνουν 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε πριν δυο ημέρες νέο βίντεο «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του στο Youtube με καλεσμένο τον Κύπριο Ευρωβουλευτή και δημοφιλή Youtuber, Φειδία Παναγιώτου.

Μετά από μια συνέντευξη στο αυτοκίνητο, όπως άλλωστε συνηθίζεται στις «Ιδιωτικές κατακραυγές» οι δύο δημοφιλείς YouTubers βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας προκαλώντας κόσμο να κάνει διάφορα «αστεία» με αντάλλαγμα μερικά χρήματα.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και ο Φειδίας κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος για να μοιράσουν χρήματα σε παιδιά, φυσικά με «ανταλλαγή» την παραγωγή περιεχομένου για το βίντεο τους.

Κάποια στιγμή, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κάλεσε κάποιον να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους. Πράγμα που υλοποιήθηκε λίγο αργότερα και το παιδί κέρδισε… 50 ευρώ.

Δες το απόσπασμα μετά το 19:00:

 

Βέβαια, οι χρήστες του διαδικτύου και όσοι παρακολούθησαν το συγκεκριμένο βίντεο δεν βρήκαν καθόλου αστείο το γεγονός, ότι νεαρά παιδιά επέλεξαν να χάσουν την αξιοπρέπειά τους για λίγα μόλις χρήματα.

Διάβασε μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164