Site icon TLIFE

Αλέξανδρος Παρθένης: Η γνωριμία με τη Βιβή Κωστοπούλου, η άψογη σχέση με τα δύο παιδιά της και ο μυστικός γάμος

Με το ομορφότερο τρόπο επισφραγίστηκε ο έρωτας του Αλέξανδρου Παρθένη και της Βιβής Κωστοπούλου. Όπως έκαναν γνωστό μέσα από το Instagram, το πρώην μοντέλο και η αρχιτέκτονας σύντροφός του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μονεμβασιά.

Οι δυο τους κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός ως επτασφράγιστο γεγονός και θέλησαν να το μοιραστούν τέσσερις ημέρες μετά!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE κουμπάροι του Αλέξανδρου Παρθένοι και της Βιβής Κωστοπούλου ήταν οικογενειακοί τους φίλοι. Η δεξίωση που ακολούθησε του μυστηρίου έγινε στο μαγαζί ΕΝΕΤΙΚΟ στη Μονεμβασιά.

Στα highlight ανήκει η άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Πιο συγκεκριμένα, η Βιβή Κωστοπούλου έφτασε συνοδευόμενη από τον γιο της, ενώ τον γαμπρό «παρέδωσε» η κόρη της. 

Η γνωριμία και ο έρωτας

Οι δυο τους μετρούν οκτώ χρόνια σχέσης. Η Βιβή Κωστοπούλου ήταν η πρώτη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Θάνου.

Ήταν Νοέμβριος του 2017 όταν με ανάρτησή του στο Facebook, εκείνος είχε αποκαλύψει πως η Βιβή είναι «ο άνθρωπός του». Έτσι είχαν κάνει γνωστό τον δεσμό τους!

«Είναι η πιο μεγάλη μου σχέση. Η συμβίωση με τα παιδιά της συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο της είναι όπως κάθε συμβίωση που τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες καλούνται να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι, με τα πάνω και τα κάτω της. Αν μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες και να έχουν όλοι τον χώρο και τον χρόνο τους… Σε οποιαδήποτε σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός» είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Αλέξανδρος Παρθένης το 2022.

Αλέξανδρος Παρθένης: Ο λόγος που δεν θέλησε να αποκτήσει παιδιά με τη σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το 48χρονο πρώην μοντέλο είχε εξηγήσει τον λόγο που δεν θέλησε να αποκτήσει τα δικά του παιδιά με τη Βιβή Κωστοπούλου. 

«Μεγαλώνουμε μαζί τα δύο παιδιά της από τον πρώτο της γάμο. Δεν είμαι ο βιολογικός τους πατέρας αλλά για μένα ο τρόπος που με κοιτάνε, που με αγαπάνε, που με φροντίζουν και τους φροντίζω, δεν νομίζω να διέφερε από το να είχα ένα δικό μου παιδί».

Σε άλλη εξομολόγησή του στην ίδια εκπομπή, ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε πει: «Είμαστε 4 διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία ενός γάμου, η Βιβή έχει τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της, εγώ δεν είχα παιδιά στον προηγούμενο γάμο μου. Τα παιδιά της Βιβής τα θεωρώ και δικά μου».

 

© 2024 tlife.gr