Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους! Οι συγκινητικές στιγμές με τα παιδιά της νύφης

Με τον πιο όμορφο τρόπο αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους μετά από οκτώ χρόνια σχέσης ο Αλέξανδρος Παρθένης και η αγαπημένη του, Βιβή Κωστοπούλου.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στη Μονεμβασιά, στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαφίτισσας. Το ζευγάρι επέλεξε σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του να έχει στο πλευρό του μόνο λίγους στενούς φίλους και συγγενείς, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο γεγονός στα social media μετά την τέλεση του μυστηρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE κουμπάροι του Αλέξανδρου Παρθένη και της Βιβής Κωστοπούλου ήταν οικογενειακοί τους φίλοι. Η δεξίωση που ακολούθησε του μυστηρίου έγινε στο μαγαζί ΕΝΕΤΙΚΟ στη Μονεμβασιά.

Στα highlight ανήκει η άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Πιο συγκεκριμένα, η Βιβή Κωστοπούλου έφτασε συνοδευόμενη από τον γιο της, ενώ τον γαμπρό «παρέδωσε» η κόρη της. 

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει μια εξαιρετική σχέση με τα δυο παιδιά της Βιβής Κωστοπούλου και όλα αυτά τα χρόνια τα μεγαλώνει σαν να ήταν δικά του παιδιά.

«Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο και η αγάπη που τους έχω είναι μεγάλη. Δεν είμαι ο βιολογικός τους πατέρας, αλλά για μένα ο τρόπος που με κοιτάνε, που με αγαπάνε, που με φροντίζουν και τους φροντίζω, δεν νομίζω ότι θα διέφερε από το να είχα ένα δικό μου παιδί», είχε αναφέρει ο Αλέξανδρος Παρθένη σε παλαιότερες δηλώσεις του.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164