Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Οι ποδοσφαιριστές είμαστε επαγγελματίες που κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα»

Για την περίοδο που κατάλαβε ότι πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια ενός ψυχολόγου αλλά και το πως αντιμετωπίζει τα υβριστικά συνθήματα σε έναν αγώνα μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

«Είναι πολύ καλό να πηγαίνεις στον ψυχολόγο και να μιλάς. Προσωπικά, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Στα 26 μου είχα πάει πρώτη φορά. Με βοήθησε να ξεμπλοκάρω κάποια πράγματα που είχα μέσα μου, έγινα πιο χαλαρός. Δεν παίρνω πλέον στα σοβαρά πράγματα που δεν αξίζουν», εξομολογείται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

«Μετά τα 25, που κατάφερα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο, δεν είχα νιώσει ποτέ μέσα μου ότι «σπάω». Μέχρι τότε, όμως, όσο το προσπαθούσα, όλο κάτι γινόταν και με κρατούσε πίσω. Εκεί ήταν δύσκολο. Έφταιγα κι εγώ, ήμουν κλειδωμένος, δεν άφηνα ο ίδιος τον εαυτό μου να εξελιχθεί», παραδέχεται στη συνέχεια.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο τα συνθήματα που ακούτε εσείς οι ποδοσφαιριστές την ώρα του αγώνα…

«Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ακολουθήσει την ομάδα που αγαπάει, άρα και θα ξεσπάσει και θα βρίσει. Εμείς, από την άλλη, είμαστε καλά αμειβόμενοι επαγγελματίες που έχουν κάνει το χόμπι τους επάγγελμα. Άρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι τη δουλειά μας όσο πιο σωστά γίνεται», απαντά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164