Site icon TLIFE

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που βρέθηκε στο πλευρό του – Η αλήθεια για τη σχέση τους

Μια ανάρτηση έκανε χθες Δευτέρα 8/10 ο Αλέξης Γεωργούλης στα social media, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει με μια μελαχρινή καλλονή. Όπως ήταν επόμενο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι πρόκειται για μια νέα σχέση του ηθοποιού.

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην Super Κατερίνα, πρόκειται για την Εύη Παπαδάκη, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό και Influencer από την Κρήτη. Μπορεί να φάνηκε ότι η νεαρή μελαχρινή βρίσκεται σε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη, ωστόσο φαίνεται πως οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και τρία χρόνια.

«Μας ρωτάνε πάρα πολλοί τι γίνεται. Με τον Αλέξη από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε είχαμε πάρα πολύ καλή χημεία. Είμαστε φίλοι τα τελευταία τρία χρόνια. Μας προτάθηκε από τους διοργανώτες να παρουσιάσουμε την εκδήλωση. Αν γίνει κάτι καλό κι επίσημο, θα το μάθετε όλοι. Είναι πολύ ωραίος άνδρας αλλά με ενδιαφέρει να έχω χημεία. Είμαστε φίλοι» ξεκαθαρίζει η Εύη Παπαδάκη στην εκπομπή του Alpha.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε οι δυο τους παρουσίασαν μαζί την Γιορτή της τσικουδιάς στην Κρήτη, για αυτό και έβαλαν ανάρτηση μαζί.

© 2024 tlife.gr