Site icon TLIFE

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έχω κάνει ένα “λάθος”, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας στον Αντώνη Σρόιτερ και στην διαδικτυακή του εκπομπή «Πρώτη Λέξη» του protothema.gr.

Ο Αλέξης Κούγιας παραδέχτηκε ότι το διαζύγιό του από την Εύη Βατίδου, ήταν γεμάτο εντάσεις, αλλά σημείωσε ότι ποτέ δεν εξέθεσε την προσωπική του ζωή. 

«Εγώ δεν έχω προβάλει την προσωπική μου ζωή. Έχω κάνει ένα λάθος – τελικώς απεδείχθη πολύ σωστό – να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς και ο γάμος μας πήρε μια δημοσιότητα. Θυμάσαι τι έγινε τότε… Το διαζύγιο ήταν πολύ φασαριόζικο και δεν το ήθελα. Όταν μπαίνουν τα οικονομικά στη μέση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ταλαιπωρήθηκα 12 χρόνια στα δικαστήρια. Και τότε δεν είχα δώσει συνεντεύξεις που αφορούσαν στην προσωπική μου ζωή. 

Ποτέ. Ξέρει κανείς τι έκανα πριν παντρευτώ ή μετά; Ήξεραν τις προσωπικές μου σχέσεις; Ποτέ. Μόνο η κοντινή μου παρέα ξέρει. Η προσωπική μου ζωή σήμερα είναι μια χαρά. Είμαι ισορροπημένος άνθρωπος. Δεν θα παντρευόμουν ξανά. Έχω δώσει μια απόλυτη προτεραιότητα στα παιδιά μου» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Δες το απόσπασμα μετά το 42′:

 YouTube video player

«Όταν παντρεύτηκα, παντρεύτηκα μια χορεύτρια με κλασσική παιδεία, καθηγήτρια κλασσικού μπαλέτου που για δικούς της λόγους έγινε Σταρ Ελλάς. Είδα το οικογενειακό της περιβάλλον. Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια Φιλοσοφικής και ο πατέρας της διευθυντής τραπέζης. Μια όμορφη οικογένεια. Μου άρεσε και σαν γυναίκα, την ερωτεύτηκα, την παντρεύτηκα. Κάτι δεν πήγε καλά και τέλειωσα. Στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε μετά, με πείραξε» κατέληξε ο ποινικολόγος. 

«Μερικές φορές στραβώνω με κάποιες επιλογές αλλά θέλω να σκέφτομαι μόνο τα καλά. Είναι καλό κορίτσι, δεν είναι ένα κορίτσι που δεν έχει αξίες και αρχές» είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας για την Εύη Βατίδου.

© 2024 tlife.gr