Αλέξης Κούγιας: Παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, για την ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη. (Δες εδώ αναλυτικά όσα είπε ο ποινικολόγος)

Με την παραγγελία της, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, να ερευνηθεί αν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον Αλέξη Κούγια

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος, που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164