Αλέξης Παππάς – Έλενα Αϊβαλή: Χώρισαν μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Παρελθόν αποτελεί η σχέση του Αλέξη Παππά και της φωτογράφου Έλενας Αϊβαλή αφού το ζευγάρι μετά από περίπου 1,5 χρόνο σχέσης αποφάσισε να χωρίσει.

Παρότι οι δυο τους έδειχναν αρκετά ερωτευμένοι με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας να είναι πολλές, τελικά εκείνα που τους χώριζαν ήταν περισσότερα και πιο ισχυρά ώστε να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Την είδηση του χωρισμού τους αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

Εσύ έχεις κάνει τρέλες από έρωτα;

Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα.

Δεν είσαι πλέον μαζί με τη φωτογράφο Ελένη Αϊβαλή;

Όχι, δεν είμαι. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω. Ας το αφήσουμε εδώ.

Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σου;

Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον δικό του τρόπο. Για μένα η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει. Αυτό το «δεν ξέρω τι είναι αυτό» ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το «νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα» ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164