Site icon TLIFE

Αμαλία Κωστοπούλου: H φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε και η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο instagram

H Αμαλία Κωστοπούλου, η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα. Η νεαρή κοπέλα τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στη Νέα Υόρκη όπου κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο των πολιτικών επιστημών, Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τις εξορμήσεις με τους φίλους της και την καθημερινότητά της στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά, η Αμαλία Κωστόπούλου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και να πάει για μπάνιο κάτι που αποδεικνύεται και από το story που δημοσίευσε στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με ένα χαριτωμένο σκυλάκι στο κρεβάτι της φορώντας το μαγιό της.

Ωστόσο, όπως μπορείς να παρατηρήσεις και εσύ, η Αμαλία έκανε και μια αλλαγή στο προφίλ της στο instagram και αυτή αφορά το όνομά της. Μέχρι πρότινος, η όμορφη κοπέλα χρησιμοποιούσε ολόκληρο το ονοματεπώνυμό της κάτι που δεν ισχύει πλέον αφού το έχει μετονομάσει σε, “notrealamalia”.

© 2024 tlife.gr