Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Molecular Psychiatry, δείχνει ότι το στρες εξαλείφει τα θετικά αποτελέσματα της επιλογής καλών λιπαρών στη διατροφή.
“Η έρευνα μας δίνει ακόμα περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι το στρες παίζει ρόλο στη διατροφή”, λέει η επικεφαλής συγγραφέας της έρευνας, δρ Jan Kiecolt-Glaser, καθηγήτρια Ψυχιατρικής και Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Οχάιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ