Αναστασία: Ετοιμάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη μου με διώχνεις»

Έρχεται ένα απόλυτα αισθαντικό τραγούδι από το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, την Αναστασία.

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 η Αναστασία πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπει σε κάθε ερωτική μουσική λίστα.

Το «Αγάπη Μου Με Διώχνεις» είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα, γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα και πάθος, με τους στίχους και τη μουσική να έχει εμπνευστεί ο Γιώργος Καλογεράκος (G-Kal) ενώ ως executive producer υπογράφει ο Mike Stathakis, CEO & ιδρυτής της Golden Records.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απογειώνει το τραγούδι με την αισθαντική φωνή της και προσφέρει στους ανυπόμονους γι’ αυτήν την κυκλοφορία θαυμαστές της το καλύτερο μουσικό δώρο, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Golden Records και τη Minos EMI, Α Universal Music Company, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia (@imanastasia_official)

Παράλληλα, η Αναστασία αναμένεται την ίδια ημέρα να κυκλοφορήσει και το videoclip του «Αγάπη Μου Με Διώχνεις».

Το νέο της μουσικό βίντεο θα μας ταξιδέψει με εικόνες ελληνικές και θα πάρουμε μια δυνατή γεύση από τη μοναδικότητα της κυκλαδίτικης ομορφιάς! Ο επιδέξιος σκηνοθέτης Bodega, ο οποίος μάλιστα είχε επιμεληθεί και το videoclip του smash hit «Σιγά Το Πράμα» στο Μαρόκο αλλά και τις περισσότερες επιτυχίες τις νεαρής ερμηνεύτριας, καταφέρνει για ακόμα μια φορά να δημιουργήσει ένα άρτιο οπτικό αποτέλεσμα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia (@imanastasia_official)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164