Ανδρέας Μικρούτσικος : Διαβάστε τα επόμενα σχέδιά του!

Καλοκαίρι… Ο βασιλιάς των τηλεοπτικών ζυμώσεων… Η εποχή που πριν τα τηλε-αστέρια μου ξεκινήσουν τις βουτιές τους ,πρώτα έχουν φάει τις …σόλες τους στο πήγαινε-έλα στους διαδρόμους των καναλιών για να δουν που μπορεί να τους βρει η επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο την σήμερον ημέραν να βρει ένας αστέρας ένα τηλε-κεραμίδι να βάλει πάνω απο το κεφάλι του ! Οι καιροί που τα κανάλια είχαν διάπλατα ανοιχτές τις πόρτες τους και το κυριότερο ; Διάπλατα ανοιχτά και τα …σακιά με τα λεφτά, έχουν περάσι ανεπιστρεπτί !

Ενα απο τα πρόσωπα που έχουν γνωρίσει μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές και έχουν απολαύσει ουκ ολίγες φορές την απόλυτη τηλεοπτική δόξα , την απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία, είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Παρόλα αυτά, ο Ανδρέας ως γνωστόν εδώ και περίπου τρία χρόνια, βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού νυμφώνος.

Ετσι, οργίαζαν φέτος οι φήμες που ήθελαν κάποια κανάλια να έχουν προσεγγίσει και πάλι τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Κανάλια ανάμεσα στα οποία λέει ήταν και ο ΑΝΤ1, απο την στιγμή που είχε πέσει στο τραπέζι η ιδέα να επιστρέψει και πάλι στους δέκτες μας η ανανεωμένη και ριζικά …ρετουσαρισμένη έκδοση του θρυλικού “Big Brother”.

Τελικά, όμως, ο καιρός πέρασε και καμία πρόταση δεν του χτύπησε την πόρτα. Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα κι αυτή την σεζόν η ελληνική τηλεόραση του γυρνά την πλάτη.

Την ξέρετε ,όμως, θαρρώ την παροιμία που λέει …”το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο …μονοπάτι” ; Ε, ακριβώς εδώ κολλάει γάντι, γιατί ο Ανδρέας μάλλον βρήκε ένα άλλο μονοπάτι ,το οποίο τον οδηγεί στην Κύπρο ! Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, μεγάλο κανάλι της κυπριακής τηλεόρασης, έχει προσεγγίσει τον γνωστό παρουσιαστή και του έχει προτείνει να συνεργαστούν.

Θέλουν λέει ο Ανδρέας να αναλάβει την παρουσίαση ενός μεγάλου σόου, αλλά κι ενός τηλεπαιχνιδιού.

Συμπέρασμα; Στην Κύπρο αδελφές μου στην Κύπρο… Γιατί όχι ; Τι έχει να ζηλέψει άλλωστε η κυπριακή απο την ελληνική τηλεόραση…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164