Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους – Βίντεο

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, Δευτέρα 16/7 για την Άννα Μπεζάν και τον Δημήτρη Παππά, καθώς γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους.

Το ζευγάρι οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι και κάλεσε αγαπημένους φίλους και συγγενείς σε ένα από τα εστιατόρια που διατηρεί ο Δημήτρης Παππάς στη Βουλιαγμένη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε η καλή φίλη της Χριστίνας Παππά, Μαρία Καλάβρια, και το «ταίρι» της Άννας Μπεζάν στο J2US, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείψει και η Χριστίνα Παππά, η οποία δημοσίευσε αρκετά stories στο Instagram, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

«Χρόνια πολλά στα παιδιά μου που είναι η ζωή μου. Σας αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και τη μικρή μας junior Χριστίνα Νεκταρία», έγραψε η Χριστίνα Παππά στο βίντεο που ανήρτησε με το ζευγάρι να σβήνει τα κεράκια από τις τούρτες.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media η Άννα Μπεζάν τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη το κομμάτι «Υπήρχες Πάντα» του Σάκη Ρουβά και το αφιέρωσε στον αγαπημένο της.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164