Site icon TLIFE

Άννα Μπεζάν: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παππά – «Με έσωσε από λιποθυμία»

Η Άννα Μπεζάν που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχής της στη σειρά 8 λέξεις, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day. H νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παππά στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Είμαστε λίγους μήνες μαζί με τον Δημήτρη, είμαστε πάρα πολύ καλά και διανύω μία περίοδο έρωτα. Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε τυχαία όταν με έσωσε από μία πόρτα που ήταν σίγουρη λιποθυμία στο πρόσωπό μου και έτσι ξεκίνησε και ευτυχώς που ξεκίνησε γιατί είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί και είμαι ερωτευμένη. Με τον Δημήτρη είναι όλα έντονα και επειδή είμαστε και οι δύο έτσι έντονες προσωπικότητες, είναι όλα στο κόκκινο», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Η Άννα Μπεζάν ρωτήθηκε και για τον αν έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Δημήτρη Παππά, αυτό της συγκατοίκησης, με την ίδια αν απαντά: «Έχω αφήσει την οδοντόβουρτσά μου εκεί και μία βαλίτσα με ρούχα για να υπάρχει. Στα μαγαζιά του Δημήτρη δεν πηγαίνω, γιατί δεν τρώω sushi, ούτε μεξικάνικο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά όταν μαγειρεύω εγώ.

Στο Παρίσι περάσαμε μαγικά και ειδικά όταν είσαι με σύντροφο ο ιδανικός προορισμός. Όπως και να έχει ένα ταξίδι σε φέρνει πάντα κοντά, πρόσθεσε η Άννα Μπεζάν και συνέχισε: Έχω γνωρίσει τη Χριστίνα Παππά και έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

© 2024 tlife.gr