Η Άννα Βίσση μπήκε στη κουζίνα της και ξεκίνησε να δημιουργεί το αγαπημένο της γλυκό! Είναι η πολύ νόστιμη πάστα φλώρα και η απόλυτη, δεν την έκανε μόνο γιατί της αρέσει αλλά για έναν πολύ όμορφο και καλό σκοπό! Δίνοντάς μας την γλυκιά της συνταγή μας ζήτησε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε το sophia for children, έναν οργανισμό που βοηθάει τα παιδιά που έχουν ανάγκη!
“@sophiaforchildren ❤️. Η «γλυκιά» μου συνταγή…πάστα Φλώρα !
Με αγάπη για την προσπάθεια του @sophiaforchildren να μην εγκαταλείπει ποτέ τα παιδιά όπως πάντα υπόσχεται …
Δοκιμάστε να το φτιάξετε είναι η πιο νόστιμη πίτα Ever ! Στο site του foundation αφήστε ό,τι θέλετε και μπορείτε για την ολοκλήρωση αυτού του σκοπου”! έγραψε η Άννα κάτω από το βίντεο και τη φωτογραφία που δημοσίευσε!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάβασε τη συνταγή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πάστα Φλώρα
Υλικά
1.Μαρμελάδα βερύκοκο η βύσσινο 250 γρ.
2.1/2 φλυτζάνι βούτυρο γάλακτος 3. 1 κ.σ ζάχαρη 4. 1.1/2φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5. 1 αυγό 6. 1/2 κς κονιάκ 7. Χυμό από 1/2πορτοκάλι 8. Ξύσμα από 1/2πορτοκάλι
9. 3/4 κγ baking powder
Εκτέλεση !!! 1. Χτυπάμε το βούτυρο τη ζάχαρη και το αυγό ( η στο χέρι η σε μίξερ ) 2. Προσθέτουμε το κονιάκ, το χυμό πορτοκάλι ,το baking powder και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί 3. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη κρατάμε χωριστά λίγη ζύμη για γαρνίρισμα στο τέλος 4. Στρώνουμε τη ζύμη σε στρογγυλή φόρμα η οβάλ 5. Απλώνουμε τη μαρμελάδα και διακοσμούμε με ό,τι σχέδιο θέλουμε με τη ζύμη που κρατήσαμε πλάθοντας λωρίδες 6. Ψήνουμε σε 200-250 βαθμούς ώσπου να ψηθεί το γλυκό !! Περίπου 30-40 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ