Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το επεισόδιο με τον βουλευτή της «Νίκης», κ. Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος βρέθηκε χθες στην Εθνική Πινακοθήκη και προκάλεσε φθορές σε έργα της έκθεσης «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου».
Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο της Πινακοθήκης και σε αίθουσες με έργα τέχνης, όταν άρχισε να σπάει την προστατευτική τζαμαρία και να προκαλεί φθορές στον χώρο και σε έργα, φωνάζοντας πως «προσβάλλουν τη θρησκεία».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, το βράδυ της Τρίτης 11/3 έκανε τη δική της ανάρτηση στο Instagram και έγραψε: «Στη θρησκεία μας αξίζει ταπεινότητα και σεβασμός απ’ όλους μας. Στα μάτια μου αυτό δεν είναι τέχνη αλλά ντροπή. Την πίστη μου δεν επιτρέπω να μου την ακουμπάει κανείς. Σέβομαι τους πάντες και θα ήθελα να με σέβονται. Όλοι μας κρινόμαστε απ’ τις πράξεις μας».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ