Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη ανάρτησή μετά το show της Victoria’s Secret – «Μικρή Ανθή σε έκανα περήφανη»

Στην κορυφή της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Ανθής Φακιδάρη, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο μεγάλο show της Victoria’s Secret.

Στο εντυπωσιακό catwalk ανέβηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας φορώντας εντυπωσιακά lingerie σύνολα του brand! Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη εντυπωσίασε σε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της πορείας της.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο show της Victoria’s Secret, η Ανθή Φακιδάρη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μελαχρινή καλλονή ανέβασε κάποια στιγμιότυπα από την βραδιά και στη λεζάντα έγραψε:

«Τι αξέχαστη βραδιά! Το περπάτημα στην πασαρέλα της Victoria’s Secret ήταν σαν ένα όνειρο, ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Το να έχω φτάσει μέχρι εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Αυτή είναι η απόδειξη ότι τα όνειρα πραγματικά γίνονται πραγματικότητα. Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν στην πορεία μου, αυτό είναι για εσάς! Μικρή Ανθή σε έκανα περήφανη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Fakidari (@anthifakidari)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164