Site icon TLIFE

Ανθή Βούλγαρη – Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Τα σχόλια για το διαζύγιο Λάλου – Μαυρίδου – «Χώρισε αυτός για να είναι με τη Λαμπροπούλου»

Η έκδοση του διαζυγίου του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου μετά από εννέα χρόνια γάμου και η ανακοίνωση – καρφί της δεύτερης, έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα σενάρια που θέλουν τον ηθοποιό εκτός από τη μυθοπλασία να έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Το συγκεκριμένο θέμα κοσμούσε και ένα από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων. Όπως κάθε μέρα, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, σχολίασαν τα πρωτοσέλιδα ωστόσο στάθηκαν λίγο παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

«OnTime: Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου, βγήκε το διαζύγιο, καρφιά και υπονοούμενα από την πρώην. Δεν τους ξέρω», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη διαβάζοντας στον αέρα το πρωτοσέλιδο της γνωστής εφημερίδας.

«Είναι στον Σασμό, παιδί μου», απάντησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την παρουσιάστρια να «δικαιολογείται» λέγοντας: «Δεν βλέπω Σασμό. Εξήγησέ μου».

«Οι δύο εδώ είναι ζευγάρι στον Σασμό, ο Λάλος με τη Λαμπροπούλου, και λένε ότι είναι και στη ζωή. Ότι χώρισε αυτός τώρα για να είναι με τη Λαμπροπούλου. Που είσαι εσύ;», εξήγησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στη συνεργάτιδά του.

«Δεν βλέπω Σασμό, δεν το παρακολουθώ», τόνισε για ακόμη μία φορά η Ανθή Βούλγαρη.

«Μα δεν παίζουν αυτοί όλοι», είπε κλείνοντας το θέμα ο δημοσιογράφος με χιούμορ.

© 2024 tlife.gr