Ανθή Βούλγαρη: Ο γάμος στο Πήλιο, οι φήμες για εγκυμοσύνη και η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Έγκυος στον πέμπτο μήνα είναι η Ανθή Βούλγαρη σύμφωνα με δημοσίευμα στη στήλη “Powergame” των “Παραπολιτικών”.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του Mega φαίνεται πως διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο για την οποία μέχρι στιγμής δεν έχει μοιραστεί δημοσίως μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ανθή Βούλγαρη – Ο γάμος στο Πήλιο με τον Κώστα Κωνσταντινίδη

Το 2020 η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με μια παραδοσιακή τελετή, τηρώντας όλα τα ήθη και έθιμα της περιοχής.

Τη νύφη συνόδευσαν οι γονείς της, ενώ το ζευγάρι αναχώρησε πάνω σε άλογα με τους προσκεκλημένους να χειροκροτούν, στέλνοντας τις ευχές τους στους νεόνυμφους.

Κουμπάροι μάλιστα του ζευγαριού ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού.

Ανθή Βούλγαρη – Η σοβαρή περιπέτεια υγείας και η συγκλονιστική εξομολόγηση

Το 2019 σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη και στα «Μεσάνυχτα», η Ανθή Βούλγαρη μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, μετά από επιληπτική κρίση που την οδήγησε στο νοσοκομείο. 

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;» δήλωνε η Ανθή Βούλγαρη για τις πρώτες της αντιδράσεις στο νοσοκομείο.

«Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο. Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι», είχε εξομολογηθεί η Ανθή Βούλγαρη για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της.

Ανθή Βούλγαρη – Οι δηλώσεις για την μητρότητα

Καλεσμένη το 2023 στην εκπομπή Night Out στο Mega, η Ανθή Βούλγαρη είχε απαντήσει για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αλλά και την άκομψη ερώτηση για το πότε θα κάνει το δικό της παιδί…

«Την ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί” τη θεωρώ πολύ άκομψη. Για πολλούς λόγους. Γιατί μια γυναίκα να μη θέλει ή να προσπαθεί και να της κάνει την ερώτηση τη στιγμή που προσπαθεί και να μην έχει πετύχει. Εγώ έχω έρθει πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί. Γιατί πρέπει να μας φαίνεται αφύσικο αυτό; Μπορεί να πληγώσεις, μπορεί να γίνει μαχαίρι στην καρδιά αυτή η ερώτηση», είχε δηλώσει η Ανθή Βούλγαρη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Τα τελευταία 24ωρα το δημοσίευμα για την εγκυμοσύνη της Ανθής Βούλγαρη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια δεν έχει απαντήσει δημοσίως για την ευχάριστη είδηση, όπως εξάλλου φρόντιζε και στο παρελθόν με θέματα και λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής δίπλα στον μουσικό σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη. 

Φωτογραφίες: NDP/ Instagram.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164