Ανθή Βούλγαρη σε Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό επικοινωνιακά»

Ένα νέο μήνυμα θέλησε να στείλει η Ανθή Βούλγαρη στον Στέφανο Κασσελάκη, με τον οποίο δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία επικοινωνία για να πάει καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Η δημοσιογράφος, πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν της είχε απαντήσει στο τηλέφωνο, σχολιάζοντας αργότερα πως ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη… ζήτηση!

Το πρωί της Τρίτης 5/9, η Ανθή Βούλγαρη είπε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega: «Του έλεγαν πουλάς Κασσελάκη και έλεγε ο κύριος Κασσελάκης, εγώ την αλήθεια μου πουλάω, δεν πουλάω κάτι άλλο. Να πω κάτι για τους συνεργάτες του κύριου Κασσελάκη. Αν δεν θέλει ο κ. Κασσελάκης να εμφανιστεί κάπου, είναι δικαίωμά του. Μην μας έχετε όμως στο περίμενε πραγματικά. Πείτε ότι δεν θέλει και πάμε παρακάτω».

Η Ανθή Βούλγαρη συνέχισε, μη κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της: «Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό επικοινωνιακά για τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος θέλει να μιλά με τον κόσμο γιατί κι εμείς κόσμο έχουμε και τηλεθεατές που περιμένουν να τον ακούσουν. Έτσι, το λέω. Καλημέρα και στον κ. Κασσελάκη και στην ομάδα του».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164