Άνθιμος Ανανιάδης για Κώστα Βουτσά: «Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, είχε πολλά οικονομικά προβλήματα»

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ!, ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά. Όπως εξομολογήθηκε, ο ηθοποιός είχε πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα γνώριζε ο κόσμος.

Χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Ανανιάδης παραδέχτηκε: «Ο Κώστας Βουτσάς τότε που ήταν με τη μητέρα μου αντιμετώπιζε πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση».

«Ο Κώστας ήταν φοβερός στο να κρατάει τις ισορροπίες. Εγώ όμως τον έβλεπα ότι πονούσε πολύ, επειδή δεν ήταν χαρούμενη η μητέρα μου. Θυμάμαι, του είχα πει: «Μην ξανασκεφτείς τα οικονομικά. Θα δουλέψω εγώ». Τότε είχα αναλάβει PR σε ένα club και ήμουν 15 χρονών. «Είμαι εδώ για σένα. Δεν θέλω τίποτα. Μη τυχόν σκεφτείς ότι πρέπει να μου αφήσεις χρήματα αν φύγεις από τη ζωή» πρόσθεσε ο Άνθιμος Ανανιάδης.

«Φοβόταν τότε μην πεθάνει. Άλλωστε, μου είχε αφήσει τόσα πολλά ως άνθρωπος. Είχε μπει στη ζωή μου χωρίς να μου οφείλει τίποτα. Θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να πει: αυτό το παιδάκι δεν με ενδιαφέρει. Τον ενδιέφερα όμως και με αγάπησε», είπε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Ο πατέρας μου ήταν και είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν πολύ καλοί φίλοι με τον Κώστα. Φαντάσου ότι στην ορκωμοσία μου στον στρατό βγάλαμε φωτογραφία όλοι μαζί, ενώ ο Κώστας, ο πατέρας μου και η μητέρα μου. Αυτό είναι modern family (γελάει). Ο πατέρας μου ζει στην Κατερίνη. Ήταν επιχειρηματίας, είχε εργοστάσιο αλλά ανέκαθεν ασχολούταν και με τα πολιτιστικά. Μοιάζει πάρα πολύ στον Βουτσά. Είναι σχεδόν ίδιοι, με άλλο χρώμα μαλλιών. Ακόμα και στις εκφράσεις μοιάζουν».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164