Αντώνης Ρέμος: Sold out η πρώτη συναυλία του μετά τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής – «Απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε»

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 8/7 μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, μετά τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής και δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο, μιας και η συναυλία εδώ και μέρες ήταν sold out και μίλησε από καρδιάς στους χιλιάδες θαυμαστές του.

«Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Δεν έχω να πω πάρα πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει, σε εσάς θέλω να σας πω ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε.

Έτσι λοιπόν σε όλους εσάς λέω ό,τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι της υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι. Απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας, για αυτό είμαι απόψε εδώ. Σήμερα είναι όλοι εδώ η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί. Είμαι εδώ όρθιος επειδή εσείς με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Avgerinopoulou (@mavgerinopoulou)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Γούλα (@maria_goula)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Γούλα (@maria_goula)

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Στο πόρισμα των 20 περίπου σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή.

Το ποσό φτάνει συνολικά στο 1,8 εκατομμύριο ευρώ και ελέγχεται το για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό και αφορά στην περίοδο από 19/4/22-22/6/2022.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164