Αντώνης Ρέμος: «Είμαστε ακόμη στην αρχή» – Πολύ σοβαρή χαρακτηρίζουν την υπόθεση πηγές των ελεγκτικών Αρχών

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να έχει γνωστοποιήσει ότι επιθυμεί να κληθεί άμεσα από την οικονομική Εισαγγελία, ώστε να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αυτό όμως δεν φαίνεται καθόλου πιθανό να συμβεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κοντή στην Real News, η οικονομική Εισαγγελία ήδη έχει θέσει στο μικροσκόπιό της τόσο τη φερόμενη ως υπόθεση φοροδιαφυγής, όσο και άλλες διαδρομές χρημάτων που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των αρμόδιων Αρχών. Η έρευνα έχει ξεκινήσει εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, όταν ο επικεφαλής της Αρχής κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έστειλε το σχετικό πόρισμα στην οικονομική Εισαγγελία. Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της Αρχής είχε προχωρήσει στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του γνωστού τραγουδιστή μέχρι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, οι πηγές αναφέρουν ότι η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμα στο αρχικό της στάδιο, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Ρέμος και οι άλλοι πιθανά εμπλεκόμενοι να μην αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις, πριν περάσουν μερικοί μήνες.

Αυτό συμβαίνει επειδή στις έρευνες υπάρχουν ακόμα αρκετά σημεία που θα πρέπει να διαλευκανθούν από τη Δικαιοσύνη, πριν από την κλήση για εξηγήσεις και την απόφαση για την άσκηση διώξεων ή όχι. «Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και είμαστε ακόμα στην αρχή», τονίζουν χαρακτηριστικά στην Real News άνθρωποι που έχουν γνώση της διαδικασίας, η οποία είναι σε εξέλιξη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164