Αντώνης Ρέμος: Έκανε την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή! Φωτογραφίες

Ο Αντώνης Ρέμος από την Δευτέρα 23 Απριλίου σκηνοθετεί την δική του ραδιοφωνική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Μουσικός 98,6. Σε αυτό το νέο επαγγελματικό του εγχείρημα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλέγει εκείνος τους καλεσμένους του με σκοπό να φτιάξει ένα παρεΐστικο κλίμα. Λίγο μετά τις 20:00, ο Αντώνης άνοιξε το μικρόφωνό του και καλωσόρισε τους ακροατές του, πρώτη φορά ως ραδιοφωνικός παραγωγός και όχι ως καλεσμένος.

“Καλησπέρα κύριες και κύριοι, καλωσορίσατε στο απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο. Είναι η πρώτη εκπομπή και η τελευταία από ό,τι βλέπω. Πρεμιέρα με φινάλε μαζί!”, είπε χιουμοριστικά ο Αντώνης Ρέμος στην έναρξη της πρώτης ραδιοφωνικής του εκπομπής, υποδεχόμενος στο studio τον καλό του φίλο και πρώτο καλεσμένο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό που κάνεις. Δεν μάσησες ποτέ να κάνεις νέα πράγματα. Θέλω να σου πω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνεις” τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος πήγε να “κλέψει” τον ρόλο του Αντώνη και να τον ρωτήσει τι θα κάνει σε αυτό το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα.

“Θα φωνάζω φίλους μου και γνωστούς μου και θα μοιράζομαι σκέψεις μου. Μια κατάθεση αλήθειας, τις δικές μου και των φίλων μου που θα έρχονται. Θα μοιράζομαι καθημερινές στιγμές”.

Το ραδιόφωνο το αγαπάει και άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας το τροφοδοτεί με τραγούδια μεγάλα που αντέχουν στον χρόνο, ωστόσο ποτέ ξανά δεν επιχείρησε να το ζήσει από «μέσα»…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164