Αντώνης Ρέμος: Το ζεϊμπέκικο επί σκηνής και η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Καρρά στη συναυλία τους στην Κρήτη

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Παγκρήτιο Στάδιο στην Κρήτη, όπου η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησαν σε μια συναυλία για τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η μικρή Αθηνά χάρισε επί σκηνής στην αγαπημένη της τραγουδίστρια μία αυθεντική κρητική κατσούνα με χαραγμένα τα ονόματα Δέσποινα και Βασίλης.

Λίγο αργότερα, ο Αντώνης Ρέμος τότε μετατράπηκε σε γνήσιο Κρητικό, με μαύρο πουκάμισο, λευκό σαρίκι και φυσικά ζητώντας την κατσούνα από τα χέρια της Δέσποινας Βανδή για να ολοκληρώσει την κρητική του αμφίεση.

 

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε μία ζεϊμπεκιά κρατώντας την κατσούνα και έπειτα έδωσε την σκυτάλη στη Δέσποινα Βανδή, η οποία αφιέρωσε τον χορό της στον Βασίλη Καρρά.

«Βασίλη για σένα!» φώναξε η τραγουδίστρια. 

Μπορεί το δημοσίευμα να έγραφε ότι η αφιέρωση ήταν στον Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Summer’s Cool» η οποία επικοινώνησε με το περιβάλλον της τραγουδίστριας, τελικά ο Βασίλης ήταν ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2023.

 

Μέσα στο ωραίο κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο καλλιτέχνες δεν κρατήθηκαν και ανακοίνωσαν την χειμερινή τους συνεργασία σε χώρο της Αθήνας.

Πηγή: cretalive.gr

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164