Αντώνης Τσαπατάκης: Δείχνει πόσο δύσκολη ήταν η προσβασιμότητα στα δωμάτια του Ολυμπιακού χωριού – Βίντεο

Λίγες ημέρες μετά από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Αντώνης Τσαπατάκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο instagram το πώς ήταν τα δωμάτια στα οποία διέμεναν στο Ολυμπιακό χωριό οι αθλητές και το πόσο… μη φιλικά προς αυτούς ήταν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις έξω από την πόρτα των δωματίων υπήρχε ένα μικρό σκαλοπατάκι που δημιουργούσε μια μικρή δυσκολία στο να μπει κάποιος με αμαξίδιο σε αυτά. Η δε πόρτα ήταν αρκετά βαριά γιατί στο επάνω μέρος της είχε μια επιστροφή για να κλείνει και δημιουργεί έναν παραπάνω βαθμό δυσκολίας.

Στο δωμάτιο, ο τρόπος που ήταν τοποθετημένα τα έπιπλα, δεν άφηναν χώρο για να μπορεί να περάσει το αμαξίδιο ώστε ο αθλητής να φτάσει στο κρεβάτι, ούτε και στο μπαλκόνι.

Έτσι, ο Αντώνης Τσαπατάκης χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές στο δικό του δωμάτιο, μετακινώντας τα κρεβάτια στον τοίχο, ώστε να έχει τον χώρο να κάνει στροφή 360 μοιρών με το αμαξίδιό του.

Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πιο δύσκολη η πρόσβαση στην κρεμάστρα αφού μπροστά της αναγκαστικά έπρεπε να τοποθετηθεί η βαλίτσα του. Η μεταφορά αυτή των κρεβατιών δημιούργησε ακόμη μια δυσκολία, δεν άφηνε να ανοίξει εντελώς την μπαλκονόπορτα με συνέπεια ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης να δυσκολευτεί να ανοίξει το παντζούρι και να μη μπορεί να βγει στο μπαλκόνι να κρεμάσει τα μαγιό του.

Δες την ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonios Tsapatakis (@tsapatakis_a)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164