Αντώνης Βλοντάκης: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν του είπαν ότι η κόρη του πλήρωσε τον λογαριασμό στο μαγαζί που είχαν πάει για φαγητό

Την αντίδραση του Αντώνη Βλοντάκη κατέγραψε η κόρη του Μαλένα, όταν ο σερβιτόρος του είπε ότι πλήρωσε εκείνη τον λογαριασμό στο τραπέζι όπου είχαν βγει για δείπνο.

Ο πρώην διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης και ηθοποιός που είναι παντρεμένος με το μοντέλο και Playmate 1998, Κορίνα Στεργιάδου, έχει αποκτήσει τρία παιδία, την Ηλέκτρα, τη Μαλένα και τον Σπύρο. Η Μαλένα, το μεσαίο παιδί της οικογένειας Βλοντάκη, είναι πλέον 20 χρονών και παράλληλα με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχει αρχίσει να κάνει και τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της.

Η νεαρή κοπέλα που είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media θέλησε να πληρώσει τον λογαριασμό του τραπεζιού όπου δείπνιζαν οικογενειακώς. Ωστόσο το έκανε κρυφά και όταν ο Αντώνης Βλοντάκης ζήτησε τον λογαριασμό ο σερβιτόρος τον ενημέρωσε ότι είναι πληρωμένος από την κόρη του με την αντίδρασή του να είναι επική, καθώς, όπως γράφει η ίδια η Μαλένα Βλοντάκη στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, είναι ο τύπος που θέλει να πληρώνει πάντα εκείνος.

«Χαχαχαχα σ’ αγαπώ Αντωνέλο» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η κόρη του Αντώνη Βλοντάκη.

@its_malu777

Χαχαχαχα σαγαπω αντωνελο

♬ Shik Shak Shock – Andreas Habibi & Takinio Soul & Panos Kiamos

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164