Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Παντρεύονται σήμερα στην Κύπρο! Ο έρωτας, ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν σήμερα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται στην Αγία Νάπα, έχοντας δίπλα του αγαπημένους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδουλου: Το χρονικό της σχέσης τους

  • Η γνωριμία και ο έρωτας

Η εντυπωσιακή make up artist ζει μόνιμα στην Κύπρο ενώ η πρώτη γνωριμία με τον Αντρέα Γεωργίου έγινε το 2017 όταν η Σιμώνη Χριστοδούλου βρισκόταν ανάμεσα στους συνεργάτες του για τη σειρά, «Το Τατουάζ».

Η σχέση του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου έγινε γνωστή το 2018. Τόσο ο γνωστός ηθοποιός, όσο και η καλλονή σύντροφός του, θέλησαν να κρατήσουν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2020 το ζευγάρι έκανε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, όταν διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εκείνη τη σεζόν εμφανίζονταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

  • O χωρισμός και η επανασύνδεση

Λίγους μήνες αργότερα, το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του, με τον Αντρέα Γεωργίου να αποφεύγει να απαντήσει για την προσωπική του ζωή…

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Όμως, θα σου πω αυτό και θα το κλείσω. Είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορονοϊός κάπως τους επηρέασε και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα, πολύ πολιτισμένα είμαστε φίλοι και το κλείνουμε εδώ», είχε δηλώσει ο Αντρέας Γεωργίου, με το ζευγάρι να δίνει στη συνέχεια μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Το μαγικό καλοκαίρι!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι, κάνοντας διακοπές σε Σύρο και Τήνο. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου απόλαυσαν τους αγαπημένους προορισμούς, τις βουτιές αλλά και τις τρυφερές στιγμές κάτω από το ηλιοβασίλεμα.

Σιμώνη Χριστοδούλου: Το bachelorette party

Στις αρχές του Αυγούστου η κούκλα σύντροφος του Αντρέα Γεωργίου διασκέδασε στο bachelorette party που διοργάνωσαν οι φίλες της στην Κύπρο.

Λίγο πριν τον θρησκευτικό γάμο τους στην Αγία Νάπα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός και η καλλονή make up artist διοργάνωσαν χθες Παρασκευή 30/8 ένα ξέφρενο πάρτι σε καράβι για να γιορτάσουν με τους φίλους τους το χαρμόσυνο γεγονός…

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164