Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Το επίσημο βίντεο από τις προετοιμασίες του γάμου τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Νάπα και στο εκκλησία του Αγίου Επιφανίου ενώ το ζευγάρι μοιράστηκε τη χαρά του με όλους τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και συνεργάτες του. Αμέσως μετά δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι με το κέφι να ανεβαίνει στα ύψη. Από τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media, είδαμε τον Αντρέα Γεωργίου και τη Σιμώνη Χριστοδούλου να διασκεδάζουν και με το παραπάνω αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους υπό τους ήχους της μουσικής του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και τις μαντινάδες του Γιάννη Κρητικού.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου που όλα αυτά τα χρόνια είχαν κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση σε ό,τι είχε να κάνει με την προσωπική τους ζωή, από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση του γάμου τους έγιναν πολύ πιο εξωστρεφής. Το ζευγάρι φαίνεται πως θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με όλο τον κόσμο που τους ακολουθεί και τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. 

Σήμερα μάλιστα, δυο μόλις ημέρες μετά το μυστήριο, ο Αντρέας Γεωργίου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο instagram και το επίσημο βίντεο από τις προετοιμασίες λίγη ώρα πριν το μυστήριο, το οποίο όπως θα δεις έχει μια ιδιαίτερη αισθητική, αντάξια αυτής του σκηνοθέτη-ηθοποιού.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164