Site icon TLIFE

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου να επέλεγαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο, από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι θα παντρευτούν όλο και πιο συχνά τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί. Μάλιστα, ο γάμος τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μερικές μόλις ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, τον τόπο καταγωγής τους.

Κι ενώ ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα γι’ αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί από όπου και έχουν δημοσιεύσει αρκετά κοινά στιγμιότυπα.

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις διακοπές του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου στην Τήνο λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους…

 

 

© 2024 tlife.gr