Ένα απίστευτο περιστατικό από τα γυρίσματα της ταινίας «The Brutalist» αποκάλυψε ο υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, Άντριεν Μπρόντι.
Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως μια μακιγιέζ θεώρησε πως η μύτη του ήταν προσθετική και προσπάθησε να την αφαιρέσει. Μιλώντας στον Jimmy Fallon, ο 50χρονος ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό, λέγοντας πως η μακιγιέζ άρχισε να δουλεύει «πολύ σχολαστικά» με διαλυτικό υγρό στη μύτη του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δούλευε ασταμάτητα και τη ρώτησα: “Προσπαθείς να το αφαιρέσεις;” και εκείνη απάντησε “Ναι”. Τότε της είπα: “Δεν βγαίνει!”», περιέγραψε με χιούμορ ο Adrien Brody.
Ο ηθοποιός γύριζε τότε σκηνές στις οποίες ο χαρακτήρας του, ένας Ούγγρος αρχιτέκτονας, εμφανίζεται ηλικιωμένος και σε αναπηρικό αμαξίδιο, απαιτώντας έντονο μακιγιάζ και κάποια προσθετικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ