Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Η συμφιλίωση και ο ρόλος που έπαιξε η εγγονή της στη σχέση τους – Η τρυφερή φωτογραφία

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για την Άντζελα Δημητρίου. Από τη μια η μεγάλη ρήξη που είχε δημιουργηθεί στη σχέση με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, και από την άλλη, ο θάνατος της πολυαγαπημένης της μητέρας.

Ωστόσο, τα πράγματα πλέον φαίνεται να έχουν αρχίσει να μπαίνουν και πάλι στη θέση τους. Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη έχει φτιάξει και πάλι και οι δυο τους έχουν αποφασίσει να αφήσουν στο παρελθόν όσα τους χώριζαν και να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣού» οι δυο γυναίκες έχουν αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις τους, ενώ καλή είναι πλέον η επικοινωνία της τραγουδίστριας και με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε και η αγάπη που τρέφει η Άντζελα Δημητρίου για την εγγονή της. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει να περνά χρόνο με την εγγονή της αφού εκείνη είναι η πηγή χαράς στην καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χέρι της εγγονής της και έγραψε: «Η δύναμη της ζωής μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164