Άντζελα Δημητρίου: Το μήνυμα όλο νόημα και η άμεση αντίδραση της Όλγας Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της

Τη νέα της ανάρτηση έκανε το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου η Άντζελα Δημητρίου. Η πετυχημένη τραγουδίστρια δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της έγραψε στη λεζάντα: «Γύρισα τη σελίδα μου… κι άλλαξα το πλευρό μου».

Από τα πρώτα σχόλια ήταν αυτό της κόρης της η οποία έσπευσε να αποθεώσει τη μητέρα της με κόκκινες καρδιές στα σχόλια, με τη σειρά της εκείνη την ευχαρίστησε.

Δες την ανάρτηση με τα σχόλια:

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Νέα αρχή για μητέρα και κόρη

Μετά από ένα έντονο διάστημα στη μεταξύ τους κόντρα, η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη είναι και πάλι η μία δίπλα στην άλλη, όπως αρμόζει άλλωστε στη σχέση μητέρας – κόρης.

Οι σχέσεις τους «έσφιξαν» και πάλι μετά τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Η Όλγα Κιουρτσάκη κατάλαβε τον πόνο και τις δύσκολες ώρες που βίωσε η μητέρα της, περνώντας ξανά χρόνο στο πλευρό της.

«Δεν συζητήσαμε τίποτα για όλα όσα έγιναν. Όταν την είπε μαμά η μπέμπα της, άρχισε να καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Όταν δεν είσαι μάνα δεν μπορείς να καταλάβεις. Με την Όλγα είμαστε όπως παλιά, μου φέρνει το μωρό και παίζω με την μπέμπα. Να μην ανησυχείτε», απάντησε πρόσφατα η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της στο «Πρωινό Σου Σού».

Από μεριάς της η Όλγα Κιουρτσάκη αναδημοσίευσε στα stories της στο instagram την ανάρτηση της μητέρας της αφήνοντας ένα emoji να… κρατά μυστικό, αλλά εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αγάπη της στη μητέρα της με μια κόκκινη καρδιά.

Μητέρα και κόρη φαίνεται πως είναι στα καλύτερά τους μετά τις δύσκολες ώρες!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164