Μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης πέρασαν μαμά και κόρη! Η Άντζελα Γκερέκου και η κούκλα κόρη της Μαρία, διασκέδασαν το Σάββατο το βράδυ στο Fantasia με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα!
Η πρώην υπουργός και σύζυγος του μεγάλου μας τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την μητέρα και τον πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να διασκεδάζει παρακολουθώντας το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η κόρη του Τόλη και της Άντζελας Μαρία μεγάλωσε πολύ και έχει γίνει πλέον μια πανέμορφη δεσποινίδα! Μαμά και κόρη πέρασαν μια υπέροχη βραδιά ενώ μετά η Άντζελα, βρέθηκε στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου απ΄ όπου και η φωτογραφία!
Mαρία Βοσκοπούλου και Άντζελα Γκερέκου με τους γονείς του Κωνσταντίνου Αργυρού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χάρης Λεμπιδάκης, Άντζελα Γκερέκου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ