Site icon TLIFE

Την απήγαγε η ίδια της η μάνα!

Η Μελίσσα Ριντ από τις ΗΠΑ έμαθε την πραγματική της ταυτότητα στα 32 της χρόνια. Λίγες μέρες πριν από τον γάμο της πήγε στο Δημαρχείο για να πάρει την άδεια που χρειαζόταν. Τότε υπάλληλοι της είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα καθώς το πραγματικό της όνομα δεν ήταν αυτό που τος έλεγε, αλλά Εύα Φίντλερ. Η κοπέλα όπως είναι φυσικό, έπαθε σοκ.

Οι αρχές κάλεσαν αμέσως την μητέρα της στο τμήμα. Μετά από πολλές ώρες ανάκρισης, η Ντέμπι Ριντ, στην πραγματικότητα Νάνσι Φίντλερ, ομολόγησε τα πάντα. Η Ντέμπι είχε απαγάγει την κόρη της το 1984, κατά τη διάρκεια μιας δικαστικής διαμάχης που είχε με τον πρώην σύζυγό της για την κηδεμονία του παιδιού τους, της Μελίσσα.

Η Ντέμπι δεν ήθελε η κόρη της να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της που ζητούσε το δικαιώμα να βλέπει το παιδί του τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Το 1984 πήγε τη γυναίκα του στα δικαστήρια με την κατηγορία ότι του απαγορεύει να δει την κόρη του. Από την πλευρά της εκείνη τον κατηγορούσε για βίαιη συμπεριφορά. Ένα πρωί η Ντέμπι μάζεψε όλα της τα πράγματα, πήρε την κόρη της και εξαφανίστηκε από το New Jersey. Από τότε μητέρα και κόρη άλλαζαν συχνά ονόματα και διεύθυνση κατοικίας.

Η Μελίσσα Ριντ ήταν στα χαρτιά ένα πρόσωπο που δεν υπήρχε. Οι αρχές πιστεύουν πως η 32χρονη γυναίκα αποκλείεται να είχε πλήρη άγνοια του θέματος. Ωστόσο συνεχίζουν να την θεωρούν θύμα. Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, η Μελίσσα μίλησε ξανά με τον πατέρα της. Όπως όμως αποκάλυψε ο πατέρας της, κύριο Φίλντερ, σε τοπικό site, η συζήτηση ήταν απογοητευτική.

«Η Μελίσσα προσπαθεί να προστατέψει τη μητέρα της και φαίνεται σαν να μην θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί μου», είπε απογοητευμένος ο 62χρονος πατέρας.Τώρα το θέμα θα πάει και πάλι στα δικαστήρια και η 32χρονη περιμένει την απόφαση για να προχωρήσει πλέον τη δική της κανονική και πραγματική ζωή
© 2024 tlife.gr