Αποκάλυψη TLIFE: «Σοφία η ζωή μου δεν έχει νόημα χωρίς εσένα» – Τα sms του Απόστολου Λύτρα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Αποκαλυπτικά για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Απόστολου Λύτρα και της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου αλλά και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μεταξύ τους πλέον, είναι τα μηνύματα που έχουν σταλεί στην 37χρονη νομικό, τόσο από τον ίδιο τον γνωστό ποινικολόγο, όσο και από τον στενό του συνεργάτη Γιώργο Κριεμάδη στο κοινό γκρουπ που δημιούργησε στο viber.

Το TLIFE φέρνει στο φως τα sms του Απόστολου Λύτρα προς τη σύζυγό του, κατά την ημέρα της σύλληψής του αλλά και μια ημέρα μετά, όπου της ζητά να επιτρέψει στην κόρη του να μεταβεί στο σπίτι τους για να πάρει προσωπικά του αντικείμενα.

«Ντρέπομαι για τον εαυτό μου»

Το πρώτο μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα στη σύζυγό του εστάλη την Κυριακή στις 06.56 το πρωί και ενώ ο γνωστός δικηγόρος ήταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Σε αυτό ο δικηγόρος της γράφει: «Πάρε με κάποια στιγμή». Ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν απάντησε, ακολούθησε δεύτερο μήνυμα στις 11.00 το πρωί και ενώ ο Απόστολος Λύτρας βρισκόταν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Σε αυτό αναγράφει:

«Σοφία πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ αγάπησα πολύ και σ αγαπάω. Εκτός από σένα, δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγνώμη για όλα, συγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι, πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Ν. (μεσαία κόρη) μεθαύριο φεύγει, η Ε. (μεγάλη κόρη) έχει υποχρεώσεις και πρωτίστως η Δ. (μικρή κόρη) έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή είναι να πεθάνω» γράφει στο μήνυμά του στη Σοφία Πολυζωγοπούλου ο Απόστολος Λύτρας.

Η συνομιλία μέσω sms σταματάει και ξεκινάει ξανά τη Δευτέρα στις 12.34 το μεσημέρι. Ο Απόστολος Λύτρας στέλνει μήνυμα στη σύζυγό του, ζητώντας να επιτρέψει στη μεγάλη του κόρη να πάει σπίτι τους για να πάρει προσωπικά τους αντικείμενα.

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρήσεις για την πράξη μου» γράφει σε δεύτερο μήνυμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ συνεχίζει: «Και ενημέρωσε την Ε. (μεγάλη κόρη) να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ. Δεν έχω τίποτα, ούτε κλειδιά».

Και πάλι όμως η Σοφία Πολυζωγοπούλου φέρεται να μην απαντά στα όσα τις γράφει ο γνωστός ποινικολόγος, για τον οποίο πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΑΣΩΝ ΤΣΟΛΗΣ

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164