Ο Πάνος Τόγιας, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, όμως, αποκάλυψε τι απαγόρευε η παραγωγή του παιχνιδιού στους παίκτες, αλλά και ποια είναι η συμβουλή που του έδωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που θα θυμάται για πάντα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τι σου έλειψε περισσότερο το διάστημα που ήσουν στο παιχνίδι;
Οι μπίρες, απαγορευόταν το αλκοόλ. Μετά το γύρισμα, μια μπιρίτσα θα ήταν ότι καλύτερο. Επίσης, μου έλειψαν οι φίλοι μου πάρα πολύ.
Τώρα που τελείωσαν όλα, ποια στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δύο, την πρώτη μου στιγμή, όταν πήρα την ποδιά από τους κριτές, και την ημέρα που αποχώρησα. Αυτά θυμάμαι πιο έντονα.
Ποια συμβουλή του μέντορά σου, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έχεις κρατήσει;
Μου είπε, κάποια στιγμή, ότι αυτό που βγάζει στα πιάτα του ένας σεφ είναι ο χαρακτήρας του, η εικόνα του. Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ.
Ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά;
Λατρεύω το βούτηρο, το εστραγκόν σαν αρωματικό και το αρνί.
Η αγαπημένη σου συνταγή;
Ένα κλασικό φιλέτο μοσχάρι με πουρέ πατάτας. Θα μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ