Site icon TLIFE

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η αφίσα που είδε η Δέσποινα Βανδή και ακύρωσε τη συναυλία – Όλο το παρασκήνιο  

Αναβρασμό προκάλεσε σε Ελλάδα και Τουρκία η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην εμφανιστεί τελικά σε προγραμματισμένη συναυλίας της στο Τσεσμέ της Σμύρνης.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στη Σμύρνη της Τουρκίας, το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου καθώς θεώρησε ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας αυτής.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν στη χώρα μας και στη θέση της στο εξωτερικό, επέλεξε να μην τραγουδήσει στο Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (Ίδρυμα που βοηθά οικονομικά παιδιά να σπουδάσουν), όταν είδε ότι στον χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκε μία γιγαντοαφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Το TLIFE παρουσιάζει αποκλειστικά την αφίσα που είδε η Δέσποινα Βανδή και αποφάσισε να μην τραγουδήσει:

Τι συνέβη στην Τουρκία – Όλο το παρασκήνιο

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Δέσποινα Βανδή πληροφορήθηκε για την αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ λίγες ώρες πριν τη συναυλία. Αμέσως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, γνωστοποίησε στους διοργανωτές ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσει, αν η αφίσα δεν κατέβει άμεσα.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι ενημέρωσαν την τραγουδίστρια και την ομάδα της ότι η αφίσα δεν θα κατέβει, επισημαίνοντας πως «ο Κεμάλ είναι σύμβολο της Δημοκρατίας».

Η Δέσποινα Βανδή επέμεινε ότι δε θα εμφανιστεί στη σκηνή, με τη Δήμαρχο της Σμύρνης, Λαλ Ντενιζλί να ανεβαίνει στο stage και να τονίζει ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια που κρατά αυτή τη στάση πρέπει να φύγει από τα σύνορα άμεσα!

«Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα» είπε χαρακτηριστικά η Λαλ Ντενιζλί στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να απολαύσει τη Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τραγουδίστρια και η ομάδα της κίνησαν αμέσως τις διαδικασίες για να αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στο Τσεσμέ. Έφυγαν ιδιαίτερα αναστωμένοι για την Κωνσταντινούπολη, όπου με την πρώτη πτήση τα ξημερώματα έφτασαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή και η εταιρία παραγωγής Galaxias πρόκειται να κινηθούν νομικά για όλα όσα συνέβησαν.

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή σε στορι της στο Instagram ανέφερε πως την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου το TEV καθώς «μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο». «Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή η οποία στην ανάρτησή της εκφράζει τον σεβασμό της σε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στη Σμύρνη.


 

© 2024 tlife.gr