Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ημερομηνία που ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βαφτίζουν την κόρη τους

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση βαφτίζουν την κόρη τους στη Σκιάθο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύντροφός του έχουν προγραμματίσει την τελετή για το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στον τόπο καταγωγής του Ντάνου, τη Σκιάθο.

Η βάφτιση της οκτώ μηνών κορούλας τους που θα πάρει τα ονόματα Ουρανία (από την αείμνηστη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου) και Μαρία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν οι ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν το αγγελούδι του θα έχει έναν ή δύο νονούς. Το σίγουρο είναι ότι πνευματικός πατέρας της μικρής θα γίνει ο πνευματικός του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, πατήρ Δημήτριος Λουπασάκης ενώ αναμένεται να παρθεί απόφαση και για τον άλλο κουμπάρο του γάμου τους, δικηγόρο, κ. Αναστάσιο Ντούγκα.

 

«Η μικρή μας είναι καλά, τρέχουμε με τα πέρα δώθε μέχρι να έρθουμε για τον χειμώνα στην Αθήνα. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και τη βάπτιση της μικρής μας, αλλά θα είναι σε στενό κύκλο, μεταξύ συγγενών και φίλων» είχε δηλώσει το ζευγάρι στην τελευταία κοινή εμφάνισή του στο Ηρώδειο στα μέσα Σεπτέμβρη.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164