Αποκλειστικό: Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης στην πρώτη δημόσια συνάντηση μετά τα τρυφερά τετ α τετ

Στην ίδια βραδινή εκδήλωση συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η παρουσιάστρια του Mega και ο γνωστός επιχειρηματίας έδωσαν το «παρών» σε γνωστό εστιατόριο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής και στο πάρτι για τα 50 χρόνια λειτουργίας.

Μια βραδιά γεμάτη γεύσεις, μουσική και αρκετούς celebrities για τους οποίους φρόντισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Στέλιος Καφαντάρης. 

Κατά της διάρκεια της βραδιάς, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είχαν ένα φιλικό τετ α τετ με το TLIFE να εξασφαλίζει σχετικό στιγμιότυπο…

Πρόκειται για την πρώτη τους δημόσια συνάντηση μετά τα δημοσιεύματα από την βραδινή τους έξοδο τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν φιλιά. Μετά την αναπαραγωγή και τις έντονες φήμες, οι δυο τους δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.

Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης διατηρούν φιλικές σχέσεις σχέσεις, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τη χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, όταν οι δυο τους πλησίασαν ο ένας τον άλλο να ανταλλάξουν τα νέα τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK! η Δανάη Μπάρκα είχε δηλώσει πρόσφατα πως υπήρξαν σχέσης της τις οποίες κατάφερε να διαφυλάξει μακριά από τα media.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν το μαθαίνετε. Μετά τον χωρισμό από τη μεγάλη μου σχέση, πριν από τρία χρόνια, δεν έχει ξαναβγεί άλλη σχέση προς τα έξω. Αλλά και με τον Πάνο (σ.σ. Αδαμόπουλο) υπήρχε μια διακριτικότητα», απαντούσε η Δανάη Μπάρκα. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164