ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Διαβάστε όλο το παρασκήνιο από το κρίσιμο ραντεβού του Γρηγόρη με το Mega, αλλά και την εκπομπή που θα κάνει του χρόνου !

“Το ότι υπήρχε πολύ θετικό κλίμα για την παράταση της συνεργασίας του Γρηγόρη με το Mega, αυτό ήταν γνωστό εδώ και καιρό, παρά τα όσα λέγονταν περί μεταγραφής του, σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια και κυρίως στον ΑΝΤ1. Ο Πέτρος Μπούτος είχε φροντίσει άλλωστε να δηλώσει πως επιθυμεί να παραμείνει ο Γρηγόρης στο Mega μέχρι και δημοσίως ,στην συνέντευξη τύπου που έδωσε το κανάλι τον Γενάρη…”

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που μου είπε υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάλου Καναλιού, όταν θέλησα να επικοινωνήσω μαζί του, προκειμένου να μάθω όλο το παρασκήνιο από το τελευταίο και κρίσιμο ραντεβού του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού της Οδού Μεσογείων, Πέτρο Μπούτο.

Μάλιστα, μου αποκάλυψε, πως το ραντεβού του Γρηγόρη με τον Πέτρο Μπούτο, δεν ήταν μόνο ένα. Τον τελευταίο ένα μήνα ο Γρηγόρης και ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού είχαν σειρά από ραντεβού μεγάλης διάρκειας ,προκειμένου να καταφέρουν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα που θα τους επέστρεψε να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ετσι, φτάσαμε στο ραντεβού αυτής της εβδομάδας, όπου οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια, κλείνοντας ουσιαστικά έτσι και την πόρτα στην μεταγραφική σεναριολογία. Οσο για ο ποια θα είναι η διάρκεια του νέου συμβολαίου του Γρηγόρη ; Πιθανότατα θα έχει διάρκεια ενός έτους.

“Πέρασαν οι εποχές που και τα κανάλια, αλλά και οι παρουσιαστές θέλουν να δεσμεύονται με μακράς διαρκείας συμβόλαια. Ετσι κι αλλιώς μην ξεχνάτε πως η εποχή των χρυσών συμβολαίων έχει περάσει ανεπιστρεπτί, οπότε δεν συμφαίρει και κανέναν παρουσιαστή να δεσμεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να είναι ανάλογο και το αντίτιμο.”

Οσο αφορά δε στην νέα συμφωνία Γρηγόρη-Mega είναι δεδομένο, πως… προσαρμόστηκε με τα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Αλλωστε, ο Γρηγόρης είναι απο τους ανθρώπους εκείνους που έχουν πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω τους, οπότε όπως λένε και οι κοντινοί του άνθρωποι “για εκείνον ήταν δεδομένο ευθύς εξ ΄αρχής πως θα υπάρξουν αλλαγές στις αποδοχές του, άλλωστε μην ξεχνάς πως και πριν απο δύο χρόνια που αποφάσισε να σταματήσει το πρωινό και να μην βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις, ο ίδιος είχε τολμήσει να προτείνει την οικονομική επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του με το Mega…”

Και αν αναρωτιέστε ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γρηγόρη στο Mega και γι ΄αυτό σας έχω απάντηση. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life”, ο Γρηγόρης συμφώνησε με τον Πέτρο Μπούτο το “Money Drop” να συνεχιστεί και του χρόνου στους δέκτες μας, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει και δεύτερο τηλεοπτικό “χτύπημα” από τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή, το οποίο εννοείται πως θα γίνει κι αυτό στην βραδινή ζώνη του καναλιού, ενώ δεν αποκλείεται να έχει να κάνει με τις ταξιδιωτικές εκπομπές του Γρηγόρη, που είναι και η μεγάλη τηλεοπτική αδυναμία του.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164